Maatschap Krimpenfort | Sumatralaan 19 | 1217 GP Hilversum | info@maatschapkrimpenfort.nl | tel.:035-6246650| Laatste aanpassing op: 12-10-2021 |© 2021.

Beveiligde email

 

In verband met de steeds hogere veiligheidseisen die worden gesteld aan privacy gevoelige gegevens gaan wij dit soort gegevens per email versturen via ZIVVER.

ZIVVER is een maildienst die mail versleuteld verzendt en  controleert of de persoon die de mail wil openen daadwerkelijk de persoon is voor wie de mail is bestemd.

Het gaat om dossiers, declaraties, begrotingen verwijsbrieven en dergelijke.

 Oproepen en minder vertrouwelijke mail zullen op de gebruikelijke wijze zonder code worden verzonden.

 Hoe werkt ZIVVER?

U krijgt een mail met een link naar de inhoud. die link is beveiligd met een SMS-code ( als wij uw 06-nummer hebben) of een afgesproken code.

 Deze laatste code is uw geboortedatum in het formaat dd-mm-jjjj . Bijvoorbeeld : 01-01-2019.

In de notificatiemail staat aangegeven of per sms of per code wordt gewerkt.

zie onderstaande voorbeelden  ( resp SMS en geboortedatum)  Door te klikken kunt u de voorbeelden vergroten) 

LET OP: als u een emailadres gebruikt dat ook door uw echtgeno(o)t(e) of bijvoorbeeld een kind wordt gebruikt kan het zijn dat de sms op de telefoon van één van die huisgenoten binnenkomt. Indien gebruik gemaakt wordt van geboortedatum kan het zijn dat de geboortedatum van één van de andere gebruikers de sleutel is. In die gevallen moet u dat dus even uitproberen!! Dit KAN niet anders in verband met de veiligheid. immers per emailadres kan maar één code worden afgegeven.

SMS   CODE ( dd-mm-jjjj)
 

       

 Omdat iemand voor wie de mail niet is bedoeld niet weet voor wie de mail WEL is bedoeld zullen onbevoegden dus ook de code niet hebben.

 De veiligste manier is de sms-code. Indien wij geen 06 nummer van u hebben verzoek ik u dat alsnog aan ons door te geven.

 

Als u ons een beveiligde email wil sturen kan dat via onderstaande knop.